Get Adobe Flash player
          

Turn on the music

Twitter

Enquête

Jeugdcamping.Com =
 

Huurtenten

alt  

Stap in de vrolijke en stoere jeugdtent van Kapitent! 

Kapitent verhuurt ook dit jaar weer JEUGDTENTEN op de gezellige jeugdcamping De Duinhoeve. Deze ruime, comfortabele tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Er worden evenveel bedden in de tent geplaatst als het aantal aangemelde gasten, met een maximum van 6 bedden.

We zorgen voor fijne bedden, en een ruime keukenkast waar je levensmiddelen in kunt opbergen. Natuurlijk is er een koelkast met vriesvak en een driepits kooktoestel met gasfles. Ook is er een handige biertafel met twee banken om binnen of buiten de tent te zitten.

Elke jeugdtent heeft een stroomaansluiting met 4 stopcontacten voor je oplader, je mobieltje en je radio. Uiteraard met verlichting en een droogrekje, tentbezem, veger en blik, een emmer en een gratis schoonmaaksetje erbij.
 
  
  

Let op:

Deze tenten zijn exclusief keukeninventaris.
Je moet dus zelf borden, bestek, pannen etc. meenemen. 

 

 

Aankomst op vrijdag vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur en vertrek op vrijdag vóór 11.00 uur. Bij aankomst en vertrek is Kapitent de hele dag aanwezig op het jeugdterrein voor informatie.

Camping de Duinhoeve geeft de reservering voor de jeugdtent aan Kapitent door. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Je krijgt per post twee reserveringsbevestigingen thuisgestuurd, namelijk:

1: JEUGDTENT. De rekening en het regelement van Kapitent. De eerste betaling moet 3 weken na reservering binnen zijnen de tweede betaling 8 weken voor aankomst.

2: STAANPLAATS: De rekening van camping de Duinhoeve. De eerste betaling moet uiterlijk 2 weken na reservering binnen zijn en de tweede betaling 2 weken voor aankomst.

 

Voor meer informatie over de jeugdtenten kun je contact opnemen met Kapitent:

http://www.kapitent.nl/

of telefonisch 06-16286840