Get Adobe Flash player
          

Turn on the music

Algemeen


Receptie
De receptie is in juli en augustus geopend van 9.00 - 20.00 uur, tenzij anders vermeld op het gebouw. Hier kun je terecht voor al je vragen, tevens is er een EHBO post aanwezig op de receptie. Als de receptie gesloten is kun je terecht bij de bewaking.

Horeca de Duinhoeve

Er is een gezellige horeca met terras en snackbar aanwezig op het campingterrein waar je terecht kunt voor een hapje & drankje. Poolbiljarts en speelautomaten vind je hier ook! Tevens worden er met regelmaat feestavonden georganiseerd.

Supermarkt
Bij onze supermarkt kun je iedere dag terecht voor verse broodjes en andere dagelijkse boodschappen. Openingstijden staan vermeld op het gebouw.

Sanitair
De douches werken op douchemuntjes. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie, en kosten 50 euro cent per stuk (5 min. warm water) Tevens zijn deze muntjes te gebruiken voor het afwaswater.

Kluisjes
Het huren van een kluisje kost 1,50 euro per dag en 30,00 euro borg voor de kluissleutel. De kluisjes bevinden zich bij de receptie, waar je tot 20.00 uur terecht kunt.

Logees
Er mogen logees op een plaats aangemeld worden. Hou er wel rekening mee dat er 7 personen maximaal op een plaats mogen en dat de logees dienen te betalen tot het einde van de vakantie van de groep. Dit houdt in dat als er een loge op zondag aangemeld wordt, hij of zij dient te betalen tot de dag van vertrek dat de gehele groep vertrekt, ook wanneer de loge maar 1 nacht komt.

Koelelementen
Deze kun je huren bij de supermarkt en daarna iedere keer omwisselen voor nieuwe elementen.
Eigen koelelementen kunnen niet ingevroren worden.

Fietsverhuur
Schuin tegenover de jeugdcamping is een fietsverhuur aanwezig bij Recreatiepark 't Lapje.

Geldautomaat
In Burgh-Haamstede en Renesse zijn diverse geldautomaten te vinden.

Wasmachines
Op de camping is er een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers waar je gebruik van kunt maken tegen betaling.