Get Adobe Flash player
          

Turn on the music

Reglement Jeugdcamping de Duinhoeve 1-1-2019

  -Om te verblijven op de jeugdcamping moet je 16 jaar of ouder zijn en hiervoor moet je een geldig legitimatie bewijs kunnen laten zien. (Identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Een bromfiets certificaat is geen officieel legitimatie bewijs)

  -Aanwijzingen van ons personeel of de bewaking dienen direct te worden opgevolgd.

  -Camping De Duinhoeve beslist over toelating, zelfs als er al gereserveerd is of reeds toezeggingen zijn gedaan.

  -Bij ongepast gedrag of het niet navolgen van onze regels, behoudt Camping de Duinhoeve zich het recht voor om over te gaan tot verwijdering van de jeugdcamping, zonder teruggave van kampeergelden en borg. Dit gebeurt in ieder geval bij diefstal, vernieling, vuurspuwen, vuurwerkbezit, vechten, vuurwapenbezit, drugsbezit, mishandeling en zedenovertredingen in welke vorm dan ook. Ook vormen van opzettelijk alcoholmisbruik leiden tot verwijdering van de camping. Drink met mate.

  -De hoofdhuurder is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn medekampeerders, logees en bezoekers. Als een van de medekampeerders, logees en/of bezoekers van het terrein verwijderd wordt, betekent dit automatisch dat de hoofdhuurder en zijn overige medekampeerders ook worden verwijderd.

  -Bij aankomst dient iedereen zich te melden bij de receptie en moet zich kunnen legitimeren.

  -Bij aankomst moet er per plaats een borg van 50,- Euro worden voldaan. De borg wordt bij vertrek weer teruggegeven, als de plaats en de omgeving hiervan schoon en netjes zijn.

  -Iedereen die op onze jeugdcamping verblijft, dient altijd een polsbandje te dragen. Dit bandje wordt bij aankomst omgedaan. Zonder polsbandje krijg je geen toegang tot de jeugdcamping. Op verzoek van personeel of bewaking dient direct het bandje te worden getoond. Bij verlies of stukgaan van het bandje wordt 1 x een nieuw bandje verstrekt, voor een tweede keer zal hiervoor betaald moeten worden.

  -Autos mogen niet geparkeerd worden op de plaats, maar moeten na het uitladen op de parkeerplaats worden gezet. Voor het parkeren op of bij de jeugdcamping is een autokaart nodig, dit kost 2,- Euro per auto per nacht. Op het terrein dient stapvoets gereden te worden. Het spelen van autoradios is op het gehele terrein verboden.

  -Op de plaats mag 1 kampeermiddel staan (tent, vouwwagen, caravan of camper) plus een evt. een bijzettentje. Andere middelen om te verblijven zoals legertenten en bussen zijn niet toegestaan.

  -Logees dienen zich eerst te melden op de receptie, samen met de hoofdhuurder. Deze moeten zich kunnen identificeren, kunnen zich dan inschrijven en krijgen een polsbandje om. Het aanmelden van een logee is alleen mogelijk van de dag van aankomst van de logee tot het vertrek van de hele groep. De loge betaalt dus tot het einde van de reservering van de hele groep, ook als hij/zij maar 1 nacht komt.

  -Per plaats zijn maximaal 7 personen toegestaan, inclusief logees. Personen die eerder vertrekken worden hier ook bij gerekend.

  -Uiteraard is het spelen van muziek toegestaan, echter mogen ze niet te hard staan. Houd rekening met je medegasten.
  Na 23.00 uur moet de muziek uit zijn. In het toiletgebouw is muziek niet toegestaan.

  -Na 23.00 is het stil op het terrein. Lawaai dient te allen tijde vermeden te worden, op en om de jeugdcamping.

  -Houd het toiletgebouw heel en schoon. Dat is ook prettig voor je medegasten. In- en rondom het toiletgebouw zijn alcoholische dranken verboden.

  -Het is verboden om met alcoholische dranken rond te lopen en/of te nuttigen buiten de poort van de jeugdcamping.

  -Aanvaringen met andere gasten, problemen, ziekte en/of letsel dienen direct gemeld te worden aan toezichthouding, beveiliging en/of receptie. Onderneem nooit zelf actie en neem nooit het recht in eigen hand.

  -Mocht je geluidsapparatuur om wat voor reden dan ook ingenomen zijn, dan kun je deze pas bij het uitchecken (tegelijk met de borg als je deze terugkrijgt) weer ophalen bij de receptie.

  -Tijdens je verblijf dient de plaats schoon en opgeruimd te zijn. Afval kan in de daarvoor bestemde containers die op het terrein aanwezig zijn gedeponeerd worden.

  -Barbecuen is tot 23.00 uur toegestaan. Zorg wel voor een emmer water. Open vuur is verboden.

  -Stroom aggregaten zijn niet toegestaan op de jeugdcamping.

  -Stroomuitval is geen noodgeval! Het noodnummer (op de deur van de receptie) kan hier dus niet voor worden gebruikt.

  -Bij vertrek dient de plaats uiterlijk om 12.00 uur schoon en leeg worden opgeleverd. (Geen bagage, tenten, vuilniszakken etc.) De hoofdhuurder komt zich melden bij de receptie en krijgt de borg terug als de plaats is gecontroleerd door een medewerker.

  -Bij vroegtijdig vertrek, om wat voor reden dan ook, wordt er geen kampeergeld terugbetaald.

  -De directie van Jeugdcamping de Duinhoeve B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal, beschadiging en/of verliezen van eigendommen.