Get Adobe Flash player
          

Turn on the music

Extra informatie FAQ

Zijn er nog kampeerplaatsen vrij voor een eigen tent/caravan?
Is er stroom op de jeugdcamping?
Moet je echt 16 zijn om op de camping te mogen?
Hoe moet ik reserveren?
Hoeveel mensen mogen er op 1 plaats?
Mogen er 3 tenten op 1 plaats?
Ik breng een auto mee, kan dat?
Mag je met een caravan op de jeugdcamping?
Hoe laat kunnen wij terecht?
Hoe laat moeten wij bij vertrek van de camping af zijn?
Legertent?
Wanneer moet ik betalen als ik reserveer?
Wat is het telefoonnummer van de jeugdcamping?
Wij willen 2 plaatsen naast elkaar huren, kan dat?
Kunnen wij een persoon bijboeken?
Mag er iemand langskomen of blijven slapen?


Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Zijn er nog kampeerplaatsen vrij voor een eigen tent/caravan?

Ja, wij hebben nog plaatsen vrij!Is er stroom op de jeugdcamping?

Ja, alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 10A stroomaansluiting! Voor stroom heb je een blauwe CEE (eurostekker) nodig. De prijs van een kampeerplaats is inclusief stroomgebruik. Mobiele telefoons etc kun je eventueel ook opladen bij het toiletgebouw als je geen adapter hebt.

Let op! Generatoren zijn verboden op de camping.


Moet je echt 16 zijn om op de camping te mogen?

Ja, de minimum leeftijd is en blijft in 2018 inderdaad 16 jaar. Er worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet met toestemming van je ouders! Iedereen krijgt bij aankomst een bandje waarmee je kunt aantonen dat je 16 jaar of ouder bent.

Sinds 1 januari 2014 is het wettelijk niet meer toegestaan voor mensen onder de 18 jaar om alcohol in zijn/haar bezit te hebben of te gebruiken. De gemeente Schouwen-Duiveland, waar de camping onder valt, is verantwoordelijk voor de controle hierop in de openbare ruimte. Op deze controle hebben wij geen invloed.

Het nuttigen of in bezit hebben van alcohol onder de 18 jaar is je eigen verantwoordelijkheid. Wij zullen hierop niet controleren, wel op excessief gebruik van alcohol of gedrag wat overlast veroorzaakt.


Hoe moet ik reserveren?

Download hier het reserveringsformulier voor de zomer van 2018.

Vul het in en stuur het samen met een kopie van een legitimatiebewijs van alle medegasten stuur je het op naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Zorg dat alle kopieen goed leesbaar zijn!

Je kunt het ook per post opsturen:

Jeugdcamping de Duinhoeve
Maireweg 6
4328 GR Burgh-Haamstede

Let op: Een bromfietscertificaat is geen officieel legitimatiebewijs!

De legitimatiebewijzen die wij accepteren zijn: Identiteitskaart/paspoort of brommer-(AM)/auto-rijbewijs.


Hoeveel mensen mogen er op 1 plaats?

Maximaal 7 personen op een plaats. Als je met meer dan 7 personen wilt komen, kun je 2 plaatsen (naast elkaar) reserveren. Dit kun je doen door alle formulieren (1 per plaats) in 1 envelop op te sturen of samen te mailen.


Mogen er 3 tenten op 1 plaats?

Nee, dat mag niet. Er mogen maximaal 2 tenten op 1 plaats, waarbij de tweede tent niet groter mag zijn dan 5 m2. Wij rekenen de tweede tent als een bagagetent/bijzettent. Hiervoor betaal je 5,- Euro per nacht extra.


Ik breng een auto mee, kan dat?

Ja, natuurlijk kan dat. De auto kun je parkeren op het parkeerterrein van de jeugdcamping. De kosten hiervoor zijn 2,- Euro per auto per nacht. Met Pinksteren is het niet mogelijk om een parkeerplaats van te voren te reserveren.


Mag je met een caravan op de jeugdcamping?

Ja hoor, dat is geen probleem. Vermeld het wel duidelijk op het reserveringsformulier.


Hoe laat kunnen wij terecht?

Op de dag van aankomst kun je vanaf 14.00 uur terecht op de jeugdcamping.


Hoe laat moeten wij bij vertrek van de camping af zijn?

Voor 12.00 uur moet de plaats leeg en schoon zijn. Als de plaats schoon is achtergelaten, krijg je na controle van de plaats de borg direct terug.


Legertent?

Een legertent of dergelijke grote tenten voor +/- 10 personen of meer zijn op de jeugdcamping niet toegestaan.

Wanneer moet ik betalen als ik reserveer?

Je krijgt een reserveringsbevestiging toegestuurd. Hierin staan de betalingstermijnen aangegeven. De eerste betaling (50%) moet binnen 2 weken na reservering worden gedaan en de tweede betaling (50%) 2 weken voor aankomst. Als je niet op tijd betaalt, kunnen we je reservering niet garanderen. Je krijgt geen betalingsbevestiging van ons.


Wat is het telefoonnummer van de jeugdcamping?

Ons telefoonnummer is 0111-651562. Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur. Op zaterdag zijn we bereikbaar van 10 uur tot 15 uur.


Wij willen 2 plaatsen naast elkaar huren, kan dat?

Stuur beide reserveringsformulieren samen per mail of stuur ze in 1 envelop naar ons toe.


Kunnen wij een persoon bijboeken?

Een persoon bijboeken is mogelijk, hiervoor betaal je 5,- Euro wijzigingskosten plus de kosten voor de overnachtingen. Bijboeken gaat als volgt: Stuur per post of per e-mail een kopie op van de ID-kaart van de persoon die er bij komt. Vermeld het reserveringsnummer van je bestaande reservering erbij en de naam van de hoofdhuurder. De hoofdhuurder krijgt automatisch een nieuwe rekening thuis gestuurd. Er mogen maximaal 7 personen op 1 plaats kamperen.


Mag er iemand langskomen of blijven slapen?

Met Pinksteren is dagbezoek niet toegestaan. In de zomer is dagbezoek op aanvraag. Er mogen personen blijven slapen, mits ze minimaal 16 jaar zijn en een geldig legitimatiebewijs bij zich hebben. De kosten zijn met Pinksteren 15,- Euro en in de zomer 9,- Euro per overnachting en is alleen mogelijk van dag van aankomst van de logee tot het vertrek van de gehele groep. De logee betaalt dus tot het einde van de reservering. Het is dus bijvoorbeeld niet mogelijk om 1 nacht op zaterdag te komen logeren, terwijl de rest van de groep tot vrijdag blijft.