Get Adobe Flash player
          

Turn on the music

OmgevingStrand

Vanaf de camping is een voet/fietspad door de duinen naar het mooiste en breedste strand van Zeeland, met volop ruimte om te zwemmen en te genieten van de Zeeuwse Zon. Tevens is het strand uitermate geschikt om te vliegeren, lange strandwandelingen te maken of gewoon lekker uit te waaien. Uiteraard rijdt er ook een (gratis) bus naar het strand van Renesse.

Zweefvliegen

Als het weer het toelaat kun je vlakbij de jeugdcamping zweefvliegen! Tijdens dit spektakel vlieg je over de jeugdcamping heen. 

Zwemmen

Op ongeveer 15 km afstand bevindt zich het suptropische zwemparadijs van bungalowpark Port Zélande.

Bowlen

In Renesse kun je bowlen bij Renesse Bowling. Wel even vooraf reserveren!

Paardrijden

Paardrijden is mogelijk bij Manege Grol in Renesse. Je kunt daar (onder begeleiding) duin- en strandritten maken, of een langere rit door het bos reserveren.

Avontuurlijke activiteiten

Bij http://www.zeelandbuitenland.nl/  en http://www.dezeeuwsegasten.nl/ kun je terecht voor avontuurlijke activiteiten zoals peiler klimmen, klimbos, kajakvaren enz...

Watersport activiteiten

Wil je een keer surfen of zeilen in Zeeland? Voor lessen en informatie kun je kijken op www.brouwersdam.nl/ 

Shoppen

In de directe omgeving kun je naar Burgh-Haamstede (3 km), Renesse (6 km) en Zierikzee (15 km), hier zijn vele leuke (souvenirs)winkeltjes te vinden. Voor een gezellig dagje uit, en nog veel meer winkels kun je de grotere steden Goes (40 km), Middelburg (30 km) en Vlissingen (40 km) bezoeken.

Markten

Op woensdagochtend is er markt in Renesse, op donderdag (gehele dag) in Burgh-Haamstede en Zierikzee. Ook zijn er regelmatig avond- en nachtmarkten in Burgh-Haamstede en Renesse (zie info borden tijdens je verblijf)

Restaurants

Op de camping is een restaurant aanwezig waar je gezellig met vrienden en vriendinnen kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Er is iedere dag een goedkoop dagmenu, maar er is ook een snackbar. Natuurlijk zijn er in Renesse en Burgh-Haamstede ook talloze restaurantjes om lekker uit eten te gaan.

 Luchtfoto van camping de Duinhoeve en omgeving